©2019 by Gråmanstorp Runners.

WIDGET TITLE

 

MEDLEMSKAP I GRC

Som medlem i klubben får man;

  • En klubb som är ansluten till Svenska Friidrottsförbundet och Riksidrottsförbundet, vilket innebär att att klubben är godkänd att tävla för i löpning.

  • En klubb som är ansluten till Svenska Triathlonförbundet, vilket innebär att klubben är godkänd att tävla för i Triathlon.

  • Gemensamma träningspass med klubben

  • Köpa tävlingskläder till rabatterat pris

  • En god gemenskap med likasinnade

 

Medlemsavgiften är 150kr för aktiva medlemmar och 100kr för stödmedlemmar.

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan eller mejlar oss direkt på gramanstorprunners@gmail.com

 
image2-2.jpeg

ANMÄLAN TILL LOPPET

Var: Kvidinge Idrottsplats

När: Lördagen den 5/10 första start kl 8:00

Hur: Backyard Ultra är ett amerikanskt koncept som blivit väldigt populärt på sistone. Som deltagare handlar det om att ta sig runt banan på en timme för att kunna få starta på varv två, tre osv. Löpare som inte kommer till start inför nästa varv dvs nästa hel timme är utslagna och resultatet räknas vid senast avklarat varv. Man får inte heller avstå ett varv för att sedan fortsätta igen, dvs varven måste ske i följd. För att komma med på resultatlistan och få medalj måste man klara av ett varv. Löparen som är uthålligast och ger sig sist står som vinnare. Hur många varv klarar du?

Varvet: Varje varv är 6706 meter. Distansen bygger på den amerikanska längdenheten miles, och är 100 miles delat på 24 timmar. 100 miles (16 mil) är en drömgräns för många löpare att nå upp till. Varje varv bli därför 6,7 kilometer och man startar en gång i timmen. Efter 7 varv når man marathon distansen.

Pris: 200:-

Övrigt: Max deltagarantal är satt till 100pers och det är först till kvarn som gäller. Loppet är ej sanktionerat av något förbund utan är en träning med nummerlapp och tidtagning. Banan kommer gå på mestadels flacka grusvägar. I start/målområdet kommer det finnas dricka och gottebord. Vi har satt en maxtid till 24 timmar.

 Hoppas vi ses på tävlingsdagen!