top of page

This is your Headliner paragraph. A Headliner is perfect to use as a title or header anywhere on your site. Utilize this space to write short, engaging text that inspires your visitors to take action. Invite them to shop now, book a service or contact you!

OM GRÅMANSTORP RUNNERS CLUB

En löparklubb för alla

Det hela började med att vi ville ha en klubb att tävla för. En klubb som vi stolt kunde stå bakom och känna tillhörighet med. Det kändes inte som att det fanns någon given löparklubb i vårt område. Vi som startat klubben bor alla i nordvästra Skåne med en fantastisk natur att utöva många olika motionsformer i. Vi springer på Söderåsen och runt Bjärsgård och skogen som sträcker sig mot Örkelljunga. Vi cyklar på landsvägarna och på stigarna i skogen och simmar i Borgasjön och Bandsjön. Vi älskar denna platsen och att få träna i denna naturen genom årstiderna, och vi vet att vi inte är ensamma om detta. 

Vi tillsammans kände därför att vi ville starta något eget. Att starta upp och skapa det som vi ville åt - en lokal löparklubb i vårt närområde, med fokus på konditionssport och gemenskapen runt detta. 

Så runt ett köksbord i Gråmanstorp, den 26 december 2018 startades denna klubb. Med förhoppning att få synas på olika löpevenemang i landet, få inspirera andra att komma ut och träna oavsett nivå, att få samla människor med liknande intresse och skapa den där fina klubbkänslan som vi drömmer om!

bottom of page